Hvordan kan jeg hindre mus i å komme inn i huset mitt?

Er du lei av å ha mus i huset som ødelegger alt i sin vei? Her er løsningen for deg! Mus i huset kan være et stort problem, men heldigvis finnes det effektive måter å bli kvitt dem på, samt å hindre dem i å komme tilbake. De kan skade elektriske ledninger, vannrør og lage vannlekkasjer, gnage i stykker ting, skape rot og ødelegge mat. Derfor ønsker så mange å bli kvitt mus i huset så fort som mulig. Her skal vi se nærmere på hvordan du kan hindre mus fra å komme inn i huset.

Tradisjonelt har man brukt musebånd for å hindre mus i å komme inn. Disse musebåndene fungerer ved at de skaper en barriere som mus ikke kan komme gjennom. Problemet med ettermontering av musebånd er at de ofte krever at man må rive ned kledning for å kunne montere dem, noe som kan være både tidkrevende og kostbart. Det er også et problem at originalt montert musebånd blir skadet og dermed ikke tetter lenger.

Heldigvis finnes det nå en enklere og mer praktisk løsning – musebørster:

Tenk deg en kjempestor piperenser, med stiv bust, og laget med en kjerne av stål som ikke ruster og med bust av PVC. Når denne er montert (tar bare minutter) så vil denne hindre mus og rotter å klatre inn i sprekker og hull der denne tetter. Samtidig vil det værer åpning for luft, slik at lufting bak kledning etc fungerer som den skal.

Musebørster er enkle å montere, og krever ingen spesielle verktøy eller fagkunnskap. De kan enkelt monteres av de fleste, og tar kun et par minutter å sette opp.

Hvordan kan jeg hindre mus i å komme inn i huset mitt? 1

montering av musebørste

Musebørster er veldig effektive mot både mus og rotter. De skaper en barriere som hindrer dyr i å komme inn i huset, og fungerer derfor som et godt alternativ til musebånd.

Når du skal velge musebørster, er det viktig å velge god kvalitet. Vi tilbyr spesielt utvalgte musebørster med 10 års garanti, slik at du kan være sikker på at du får et produkt som vil vare lenge. Dette er samme produktet som brukes av seriøse skadedyrfirma.

Våre kvalitets-musebørster kan enkelt kjøpes i vår nettbutikk til en kjempegod pris. Pakkeprisene er inkludert frakt, så du får fraktfri levering i hele fastlands-Norge. Så hva venter du på? Kjøp musebørster i dag – monter dem raskt, og tett igjen alle innganssteder musene kommer inn.

Finn produktene du trenger:

Annen relevant informasjon

Vinner av trekningen 2. mai

Vinner av trekningen 2. mai

I april 2024 fant vi ut at vi ønsker flere tilbakemeldinger på produktene vi selger, slik at du enklere kan se hvilke produkter som er anbefalt....

les mer
Beste maurmiddel 2024

Beste maurmiddel 2024

Hvilket maurmiddel er det mest effektive for bekjempelse av maur? Det finnes mange produkter med løfter om å være de t beste maurmiddelet. Vi vil...

les mer
Brunskogsnegl

Brunskogsnegl

Brunskogsneglen, også kjent som mordersnegl eller iberiaskogsnegl, er en invasiv art som har forårsaket problemer i Norge siden den først dukket opp...

les mer
0