Om Skadedyrproffen

Etter å ha jobbet med skadedyrbekjempelse i mange år, drevet med opplæring av andre ansatte og brukt mye tid med å teste ulike produkter mot skadedyr, ønsket vi å starte noe nytt.

I 2022 startet vi derfor opp Skadedyrproffen.no der vi ønsker å gi deg enkle gjør-det-selv løsninger på problemer du måtte ha med skadedyr – og som fungerer!

De mest vanlige problemene folk har er med maur, mus, rotter, snegler, fugler, skjeggkre og veggedyr. Dette er skadedyr du langt på vei kan bekjempe selv – hvis du bare vet hvordan og med hva.

Derfor utarbeider vi enkle gjør-det-selv guider for de ulike skadedyrene, og med produktpakker som vi av lang erfaring fungerer meget godt.

Du kan lykkes med å bekjempe skadedyrene selv!

I tillegg har vi et stort kontaktnett i Norge innen skadedyrfirma og kan stort sett alltid hjelpe deg med å få kontakt med et seriøst firma – der vi innestår for kvaliteten de leverer. Dette er da ved behandling du ikke vil gjøre selv, eller ikke kan. For eksempel bekjempelse av kakerlakker som krever en gifttype vi ikke har lov til å selge til privatpersoner.

Takk for at du besøker skadedyrproffen.no. 

Har du spørsmål er vi stort sett bare en henvendelse unna. Ta kontakt med oss når det passer. 

Glen Hovdal Skadedyrproffen.no

Fagsjef Glen Hovdal