Er du journalist og ønsker innspill eller hjelp med en artikkel om skadedyr?

Det hender vi blir kontaktet om skadedyr, og vi hjelper gjerne deg som er journalist.

Når du ønsker å et uttalelse fra en profesjonell skadedyrkontrollør, samt faglig innspill om skadedyr, så ta kontakt med oss.

Vi har lang og bred erfaring med mange ulike skadedyr, og driver profesjonelt med skadedyrtjenester ved siden av å drive denne nettbutikken.

Vi hjelper gjerne til ved å spre godt budskap om hva man kan gjøre selv, og gir gjerne konkrete tips til gjør-det-selv bekjempelse og skadedyrkontroll. Samt vi gir gjerne tips til hvordan folk kan spare penger på å bekjempe selv.

Fyll inn skjemaet her for kontakt, eller ring/ sms 94445555 (07-22)

10 + 13 =

«Vi får mange henvendelser fra folk som finner skjeggkre på kjøpesenter, treningssenter, dagligvarebutikker og på arbeidsplassen, sier Hovdal.

Dessverre er det flere møbelbutikker, byggevarekjeder og andre bedrifter som distribuerer varer, som ikke prioriterer noen form for skjeggkre-kontroll i sine lagerhaller, legger han til.

Prisene på skjeggkrebekjempelser er blitt mye lavere i forhold til hva de var for noen år siden, ifølge Hovdal.

Men det er mange bedrifter som ikke har økonomi til, eller velger å ikke gjøre noe med skjeggkreutfordringer, hevder han.

Vi anbefaler at denne typen bedrifter setter ut limfeller for å kontrollere lokalene sine minimum én gang per år.

Limfeller er på ingen måte et alternativ til bekjempelse, bare et verktøy for å bekrefte eller avkrefte tilstedeværelse, påpeker Hovdal.

– Det krever selvfølgelig at man setter opp et visst antall for å få et pålitelig resultat. I et større lokale ville jeg plassert én felle per 10m2 og latt dem stå ute i cirka tre uker for så å sjekke, sier han videre.»

Dagbladet/ DinSide

«Det som kan få enhver av oss til å grøsse, er en normal del av Glen Hovdals hverdag.

Som skadedyrkontrollør, er han vant til å møte på store mengder uønskede kryp i norske hjem. Samtidig forundrer han seg over hvor lenge enkelte husstander lar et skadedyrproblem få utvikle seg før de velger å søke hjelp.

Dette var tilfellet da Hovdal og kollegaene hos Skadedyrkontroll1 nylig rykket ut til en bolig, hvor ikke bare veggedyr, men også kakerlakker kravlet over alt i taket, på veggene, gulvet, blant bestikk, og mellom tannkoster og sminke i baderomsskapet.»

Dagbladet/ DinSide

«Også Glen Hovdal i Skadedyrkontroll1 gjer seg klar til meir jobb framover. Firmaet har hovudkontor i Arendal, men jobbar i heile landet, frå Narvik og Bodø til Grimstad og Kragerø.

– Vi ser at oppdraga på hausten aukar jamt i dei fleste byane.

Nedbør og kaldare vêr fører til at rottene blir pressa ut av skjulestadene sine i kloakken og vassrøyr, og opp til overflata. Derfrå søker dei gjerne ly i husa våre, seier Hovdal.»

TV2 nyheter

«Glen Hovdal er daglig leder i Sørlandet Skadedyrkontroll, og har invitert Fædrelandsvennen til Søstrene Kjevik i Arendal.«

Bergens Tidende

«Hovdals tips nummer én er å støvsuge, IKKE vaske. – Kraftig støvsuging langs alle sprekker og hulrom er anbefalt. Støvsuging tilfører ikke fuktighet som møll trives godt med, derfor bør du unngå å vaske, forklarer han.»

Kilde: Glen Hovdal/ Skadedyrkontroll1/Skadedyrproffen

TV2 Hjelper deg

0