Musebørste montering [video]

Musebørste er et flott produkt for tetting av boliger mot mus. Supert som ettermontering under kledningen på boliger. Passer de fleste kledningstyper.

  • Svært effektiv for å stoppe mus
  • Meget lett å montere
  • Krever ikke spesialverktøy
  • Musebørsten erstatter musbånd
  • Den hindrer ikke lufting av kledningen
  • Krever ikke demontering av kledning

Musebørste er et enkelt produkt å bruke for å tette mot inntrenging av mus og rotter der hvor eksisterende tetting på boliger er for dårlig eller mangler helt.

Skadedyrproffen tilbyr musebørste til veldig god pris. Sjekk tilbud og pris på musebørste her.

Se video av hvordan du monterer musebørste her:

Du kan montere denne uten å demontere kledning, og du trenger heller ikke ha kunnskaper om snekkerarbeid eller være spesielt handy. Denne er veldig enkel å montere. Med andre ord passer dette produktet så og si alle huseiere, og brukes både som musestopper og som takrennebeskytter.

Prinsippet er superenkelt: Du finner sprekker eller åpninger der mus kan krype inn, og du tetter disse med en børste som musen finner veldig ubehagelig å prøve å passere. Fordi børsten «stikker» musen i nesen så går den heller videre til et annet sted. (Kanskje til naboen din?)

Bruksanvisning

Slik monterer du musebørste:

Klipp opp i passende lengder og dytt på plass:

  1. Tilpass til passende lengde: Musebørsten kommer i lengder på 4 meter og kan enkelt klippes og brettes til ønsket størrelse og lengde for å fylle igjen de åpninger man finner. Muse/ rottebørste klippes enkelt med en avbitertang.
  2. Dytt musebørsten på plass med hendene eller en stump gjenstand.
  3. Sjekk at den sitter fast og ikke enkelt kan dyttes bort eller falle ut.
  4. Ferdig! (Så enkelt er det!)

Vær nøye med store åpninger som hjørnekassene; Der kan du gjerne klippe opp musebørsten i ca 15cm lange biter og dytt den vertikalt opp i åpningen. Er åpningen stor kan man sette 2 ved siden av hverandre.

Finn produktene du trenger:

Annen relevant informasjon

Vinner av trekningen 2. mai

Vinner av trekningen 2. mai

I april 2024 fant vi ut at vi ønsker flere tilbakemeldinger på produktene vi selger, slik at du enklere kan se hvilke produkter som er anbefalt....

les mer
Beste maurmiddel 2024

Beste maurmiddel 2024

Hvilket maurmiddel er det mest effektive for bekjempelse av maur? Det finnes mange produkter med løfter om å være de t beste maurmiddelet. Vi vil...

les mer
Brunskogsnegl

Brunskogsnegl

Brunskogsneglen, også kjent som mordersnegl eller iberiaskogsnegl, er en invasiv art som har forårsaket problemer i Norge siden den først dukket opp...

les mer
0