Bli kvitt maur

Steg for steg hvordan du kan bli kvitt maur både ute og inne

Maur er irriterende, og ganske lett å bli kvitt når du vet hva du skal gjøre. I Norge har vi stort sett stokkmaur, sorte jordmaur (sukkermaur) og skogsmaur som man ønsker å bli kvitt.

Her får du vite hva du må gjøre: Med mange års erfaring med skadedyrbekjempelse har vi fått mye erfaring med å fjerne maur, både inne og ute. 

Metodene vi anbefaler er veldprøvde og brukes av profesjonelle skadedyrbekjempere daglig. Her får du vite alle “hemmelighetene”:

Velg den guiden du trenger under 👇👇👇

Bli kvitt maur

Slik blir du kvitt maur enklere og rimeligere:

maur inne

Bli kvitt maur inne

Dette er for deg som har oppdaget maur som kryper inne. Her tar vi for oss hva du bør gjøre hvis du ser en og annen maur inne, og hva du bør gjøre hvis du oppdager maurstier.

bli kvitt maur ute

Bli kvitt maur ute

Har du problemer med maur i hagen, i ripsbusker, blomster-bed eller under heller? Her er løsningen for deg. Stopp maurene før de kommer inn i huset, og før de ødelegger hagen for deg.

sukkermaur guide

Bli kvitt sukkermaur

Sukkermaur (sorte jordmaur) kan være veldig plagsomme både ute og inne. Heldigvis er sukkermaur lette å bli kvitt når du vet hvordan. Her får du vite hva du må gjøre for å bli kvitt dem.

stokkmaur ute

Bli kvitt stokkmaur

Stokkmaur er fryktet fordi de kan skade hus og bygg. Men det er ganske overkommelig å fjerne dem selv, når du bruker rett metode og maurmiddel. Her får du vite hva du bør gjøre for å lykkes.

Har du fått maur i hus eller hage?

Åte / maurmiddel

Den eneste måten å fjerne maurene for godt på er å sørge for at dronningen(e) dør. Når du oppnår det vil maurkolonien i stor grad forsvinne av seg selv.

Den beste metoden for dette er å fôre maurkolonien med forgiftet mat, for da vil arbeiderne ta denne maten med til dronningen(e) og den vil dø.

Ved å kjøpe en av Skadedyrproffens maurpakker vil du også få med en steg-for-steg guide som viser deg nøyaktig hvor disse åtestasjonene skal plasseres for å få optimal effekt.

Du kan også kjøpe maurmiddel fra oss, uten å kjøpe en komplett pakke. Se siden for maurkontroll.

Åtestasjoner

Åtet bør beskyttes av en passende åtestasjon.  Størrelsen og utformingen på disse varierer med ulike typer maur, og den rette typen medfølger når du kjøper en maurpakke fra Skadedyrproffen.

Hensikten med åtestasjonene er å sørge for at åtet forblir fristende for maurene, samtidig som de hindrer at dyr kan spise det forgiftede åtet.

Her får du rimelige åtestasjoner som sørger for at jobben blir gjort på en trygg og sikker måte.

Kontaktdrepende pulver

I noen tilfeller ønsker man å bruke kontaktdrepende middel, og det må da brukes på rett måte for å få den ønskede effekten. Dette kan brukes til alle slags maur, men brukes i all hovedsak ute.

I Skadedyrproffens maurguide får du vite hvordan du skal bruke dette for å sørge for at mauren ikke sprer seg til uønskede steder, og hvordan du bruker den for å totalbekjempe en maurkoloni som er på feil sted.

Steg for steg guide

Alle kan lese bak på en boks, men få vet hvordan man bruker mauråte, åtestasjoner og andre middel på en mest mulig effektiv måte.

Hvis man prøver å kontrollere maur, men feiler, så kan man oppnå en spredning av maurkolonien som gjør problemene større enn de noen gang har vært.

Derfor sender Skadedyrproffen med en komplett guide til kontroll av maur som gjelder i de aller fleste tilfeller. Både til sukkermaur, stokkmaur og skogsmaur. Og både inne og ute.

Bestill maurkontroll pakke her, og du får med alt du trenger inkludert enkle og effektive veiledninger.

0