Rottefeller

PS: Når du kjøper rottefelle fra oss får du også med en veiledning som gir deg våre tips og triks slik at du får løst ditt rotteproblem.

Dette er rottefeller vi bruker i vår profesjonelle virksomhet og som vi anbefaler alle å bruke. Skadedyrproffen er importør av flere av disse fellene.

 • Har du noen få rotter du skal bli kvitt?
  Kjøp en av de komplette løsningene med klappfeller. Når du setter dem opp etter våre anvisninger (følger med) så økes sjansen for vellykket “jakt”.
 • Skal du beskytte hytten, huset, garasjen, hønsehuset eller annet sted over lengre tid? Kjøp enten STA-25 eller Multikill fellene.
 • Vil du fange rottene levende og kjøre dem ut i skogen? Kjøp fellen for levende fangst,

VEILEDNING FOR Å BLI KVITT ROTTER SENDES MED ALLE PRODUKTENE

Klikk på produktet du vil vite mer om:

Rottefeller som er plukket ut som best i test

Bakgrunnen til Skadedyrproffen er at vi driver et annet firma som utfører skadedyrbekjempelse for andre. Derfor har vi testet mange rottefeller i mange ulike scenarioer, og vi er veldig bevisste på hvilke rottefeller vi bruker selv. Det er disse vi anbefaler deg! – Her har vi samlet rottefeller som vi vet fungerer bra!

Her finner du standard klappfelle, Power snap felle, elektrisk felle, gassdrevet felle, multi kill feller og rottefelle for levende fangst.

Hver og en av disse fellene er valgt ut fordi vi har testet dem og vet at de fungerer bra.

Slik fjerner du rotter

 1. Vi anbefaler å bruke gode rottefeller. Disse må plasseres der rottene beveger seg, og bør agnes med mat de liker.
 2. Bruk lokkemat som rottene liker: Nøtter, solsikkefrø, peanøttsmør eller profesjonell åte er anbefalt. Ikke bruk ost (de liker ikke ost).
 3. Ikke ta på fellene med hendene dine, for rottene hater menneskelukt. Bruk gummihansker eller latekshansker, både for din egen helses skyld og for å hindre menneskelukt på fellene.
 4. Bruk mange feller samtidig, og plasser dem inntil vegger og normalt sett med åtet inn mot vegg. I starten så sett ut fellene med mat i, men ikke spenn opp fellene (gjelder ikke elektriske feller). Rottene er veldig skeptiske til nye gjenstander, så de bør bli vant med fellene. Legg inn nytt agn hver dag. Etter 4-5 dager, når du ser gnagerne spiser av lokkematen, kan du spenne fellene. Gjerne bare noen av dem. 3 av 6 stk feks.
 5. Tilvenn rottene til fellene. De er skeptiske av natur, og det er mange personer som ikke klarer å fange rotter fordi de hopper over tilvenningsfasen.
 6. Når rottene begynner å gå i fellene så fortsett med å spenne opp fellene, legge ut ny lokkemat, og fjern de døde rottene helst hver morgen.

 

 

 

 

 

 

 

Hvorfor kommer rotter og mus inn i hus?

Gnagere trekker spesielt inn i hus og hytter når det blir kaldere temperaturer ute og det blir mindre og mindre tilgang på mat ute. Mest av alt fordi de der kan finne mat og vann, og dernest fordi det er behagelige temperaturer der.

Det er mange som opplever at de kommer inn i huset, og de ønsker å fange rotter enkelt. Her får du gode produkter som hjelper deg med det.

Rotter forårsaker en rekke skader

Det er vel kjent at de er skadedyr, og de gnager på nær sagt alt mulig. Tennene deres vokser hele tiden, og de er nødt til å gnage for at tennene ikke skal vokse seg for store. Problemet oppstår når de gnager på elektriske ledninger, ødelegger vannrør som gir vannlekkasje og annet som kan gi virkelige store skader.

I tillegg er det slik at rottene legger fra seg avføring og urin, og dette kan gi store luktproblemer. I tillegg er det uhygienisk.

Rottefeller er en effektiv løsning på problemet.

Når bør du sette ut rottefeller?

Så raskt du tror at du har rotter i huset bør du sette ut rottefeller på anbefalte steder. Dette er både for å gjøre rottene vant til et nytt element i huset, samt å øke sjansene dine for å faktisk få bekreftet at du har problem med gnagerne.

Hva er best å ha i fella?

Mange tror at “ost” er svaret på hva man bør ha i rotte- og musefeller. Det er det ikke. Hvis du skal ha en felle bare en kort tid så anbefaler vi heller ikke å bruke salami eller pølse, men peanøttsmør. Rottene liker godt kaloririk mat, for de spiser for å overleve. Peanutsmør lukter godt og det holder seg relativt lenge.

Aller mest anbefaler vi å bruke Provoke åte til mus og rotter, samt åteblokker. Disse lukter godt for gnagerne, og de varer lenge. Mange måneder.

Hvor mange bør man sette ut?

Vi anbefaler å sette ut minimum 3 om gangen hvis du bruker tradisjonelle, Rapp eller powersnap. Det er fordi dyrene da blir mer vant til dem, og det øker effektiviteten.

Kraftig rottefelle?

Det hender vi får spørsmål om vi har en kraftig rottefelle. Svaret er at alle rottefellene vi selger er kraftige. For vi ønsker at en rotte blir avlivet umiddelbart og ikke må lide. Det er også derfor vi tester alle rottefellene vi selger. Vi har allerede avvist andre merker enn dem vi selger, for vi synes at de var for lite kraftige eller for lite sensitive. Har får du kvalitet.

Rottefelle utendørs?

Vanligvis anbefaler vi ikke å sette rottefeller ute i naturen, for rottene hører til der. Men ute i garasjen, under verandaen og inntil langs husvegger kan det være fornuftig å sette fellene. Dette er både for å avverge potensielle problemer inne, ved at man fanger rotten før den kommer inn. Samt at man kan lettere monitorere mulige gnagerproblemer.

Multikill rottefellen er fin til slike oppdrag. Både fordi den ikke er farlig for katter, hunder og andre slike dyr, og fordi den opererer uten strøm og kan avlive mange gnagere uten å måtte tømmes manuelt.

Har du mus eller rotter i huset nesten hver høst og vinter?

Hvis du opplever å ha rotter eller mus i ditt hjem nær sagt hver høst så bør du sette opp rottefellene før rottene kommer (hvis du husker det).

Når fellene står utplassert allerede når gnagerne kommer inn så er det svært bra, fordi spesielt rotter er skeptiske til nye gjenstander. Men når fellene står der når de flytter inn, ja da blir de jo raskt vant med dem. Og dermed er det lettere å fange rottene.

Jo tidligere du fanger dem, jo bedre. Rotter er veldig raske til å formere seg, men når du klarer å bli kvitt den mulige mamma-rotten før hun etablerer et hjem og blir mamma, ja, da har du klart å løse et problem før det oppstår

Beste kombinasjonen er rottefeller pluss stenge rotter ute

Når du vil bli kvitt rotter er det beste å bruke rottefeller for å fange rottene, og enten avlive dem eller bruke levende fangst feller for å flytte dem tilbake til naturen. Men det hjelper bare litt hvis du ikke også tetter inngangen deres. Da brukes ofte rottebørste / musebørste (samme ting) som vi også anbefaler å bruke sammen med rottefeller.

0