Hvordan kan jeg fange mus uten å skade dem?

Mus i huset kan være et stort problem for mange mennesker. De kan skade elektriske ledninger, skape rot, gnage i stykker eiendeler, føre til vannlekkasjer og ødelegge mat. Derfor er det mange som ønsker å bli kvitt mus i huset så fort som mulig. Noen ønsker å bruke klappfeller eller multikill feller, men hva hvis man ikke ønsker å hverken drepe eller skade musen?

Heldigvis finnes det mange måter å fange mus på uten å skade dem. En av de mest populære metodene er å bruke levende fangst musefeller. Disse fellene gir deg muligheten til å fange musen uten å drepe den, og heller løslate den i naturen.

Ulike typer levende fangst feller

Det finnes ulike versjoner av levende fangst musefeller på markedet. Noen av dem er designet spesielt for mus, mens andre også kan fange rotter. Fellene fungerer på den måten at musen går inn i fellen for å få tilgang til maten som er satt inn i fellen, men når den prøver å gå ut igjen, blir den fanget.

Når du har fått fanget musen, kan du enkelt løslate den ved å ta fellen med deg ut i naturen og åpne den. På den måten kan du fjerne musen fra huset ditt uten å skade den.

Hvis du ønsker å kjøpe en levende fangst musefelle, så kan du velge mellom flere modeller. Ikke alle modeller fungerer godt, men vi har valgt å kun ta inn modeller som vi vet fungerer godt.

Her er 2 ulike modeller. Den elektriske fungerer mot rotter også.

Elektrisk LEVENDE FANGST felle for rotter og mus

Levende fangst musefelle - slik fungerer den

Så hvis du ønsker å fange mus uten å skade dem, er levende fangst musefeller et godt alternativ. Det gir deg muligheten til å bli kvitt musen på en human måte, uten å måtte drepe den. Så hvis du har mus i huset, kan det være lurt å vurdere å kjøpe en levende fangst musefelle.

Det er sterkt anbefalt å musetette huset eller hytten din også. Når én mus har funnet veien inn i huset ditt, så er veien åpen for en annen også. Derfor anbefaler vi sterkt å sjekke over grunnmur og alle andre mulige inngangspunkter. Spesielt mellom grunnmur og kledningen på huset er det ofte lett for mus å komme inn. Derfor anbefaler vi å bruke musebørste til å tette for mus. Musebørste + levende fangst musefelle = en giftfri og svært god permanent løsning mot mus i huset.

Finn produktene du trenger:

Annen relevant informasjon

Beste maurmiddel 2024

Beste maurmiddel 2024

Hvilket maurmiddel er det mest effektive for bekjempelse av maur? Det finnes mange produkter med løfter om å være de t beste maurmiddelet. Vi vil...

les mer
Brunskogsnegl

Brunskogsnegl

Brunskogsneglen, også kjent som mordersnegl eller iberiaskogsnegl, er en invasiv art som har forårsaket problemer i Norge siden den først dukket opp...

les mer
0