Vinner av trekningen 2. mai

I april 2024 fant vi ut at vi ønsker flere tilbakemeldinger på produktene vi selger, slik at du enklere kan se hvilke produkter som er anbefalt. Samt se hva kunder sier om produktene.

For å motivere flere til å skrive sine tilbakemeldinger fant vi ut at vi ville gi noe tilbake, og det ble til at vi trekker ut 1 tilfeldig person hver måned som får et gavekort på kr 500 som takk for å ha skrevet en tilbakemelding.

Skriver du flere tilbakemeldinger (på ulike produkter) vil du få større mulighete til å vinne.

Her er vinneren av gavekort for april 2024 (trekning i dag 2. mai): Trude

Vi har sendt henne epost med gavekort som kan benyttes på Skadedyrproffen.no 😊

Hun skrev en kort tilbakemelding som egentlig sier veldig mye. Hun skrev følgende. «Veldig effektivt» ⭐️⭐️⭐️⭐️ , for Kvitt granulat. Og det stemmer også med våre erfaringer. Dette er et svært effektivt maurmiddel som har vunnet mange «kamper mot maur».

Vårt fokus er å hjelpe hvermannsen (og proffene) med knallgode løsninger for skadedyrproblemer.

Som vi skriver på YouTube:

«Nettbutikken til Skadedyrproffen AS tilbyr et bredt spekter av produkter og løsninger designet for å gjøre det enklere for kundene å bekjempe skadedyr på egen hånd. Fokus ligger på å tilby komplette pakkeløsninger for kontroll og eliminering av vanlige skadedyr som mus, rotter, veggedyr, maur og andre.

Hver pakke inkluderer nøye utvalgte produkter som er effektive mot spesifikke skadedyrtyper. I tillegg til de fysiske produktene, tilbyr nettbutikken detaljerte guider og trinn-for-trinn veiledninger som viser hvordan man best mulig kan bruke produktene for å oppnå optimale resultater.

Disse ressursene er designet for å hjelpe kundene med å forstå og effektivt implementere skadedyrbekjempelsestiltak i sine egne hjem eller bedrifter.»

Når du ønsker å bli med i en trekning: Bare gå til et produkt som du har kjøpt eller har brukt, og skriv en sann tilbakemelding om produktet.

 

 

Finn produktene du trenger:

Annen relevant informasjon

Beste maurmiddel 2024

Beste maurmiddel 2024

Hvilket maurmiddel er det mest effektive for bekjempelse av maur? Det finnes mange produkter med løfter om å være de t beste maurmiddelet. Vi vil...

les mer
Brunskogsnegl

Brunskogsnegl

Brunskogsneglen, også kjent som mordersnegl eller iberiaskogsnegl, er en invasiv art som har forårsaket problemer i Norge siden den først dukket opp...

les mer
0