Sneglegift mot brunsnegler – strø ut denne på minutter

Det er ingenting som kan ødelegge hagegleden raskere enn en invasjon av brunsnegler som eter i seg alt de kommer over. Heldigvis finnes det nå en løsning som gjør det enklere å bekjempe disse slimete skadedyrene. SneglNIX er navnet på det effektive og sikre sneglegiften som hjelper deg å bli kvitt brunsnegler (arion vulgaris) og beskytte plantene dine.

Effektivt bekjempelse av brunsnegler

Brunsnegler kan være en plagsom pest i hager og drivhus, og de kan rasere planter og blomster på kort tid.

SneglNIX er en klar-til-bruk pellets som er spesielt utviklet for å bekjempe snegler og beskytte planter og frø mot disse skadedyrene. Ved å følge bruksanvisningen nøye, kan du være sikker på at SneglNIX gir en effektiv og langvarig beskyttelse.

Enkel bruk av sneglegiften SneglNIX

SneglNIX er enkel å bruke og kan påføres på jordoverflaten rundt og mellom planter som trenger beskyttelse.

Dette er en granulat som bare skal strøs ut som åtegift mot sneglene. Det beste er å strø det ut rett før sneglene skal spise. Når de spiser SnegleNix slutter de etterpå å spise avlingene, og de vil til slutt dø av mangel på næring.

For best resultat bør påføringen gjøres om våren og tidlig sommer, samt tidlig høst, når sneglene er mest aktive.

Pelletsene bør legges ut på kvelden, før sneglene begynner å spise. Etter å ha spist SneglNIX slutter sneglene å ta til seg føde, noe som fører til deres død.

Sikker og godkjent bruk

Det er viktig å følge bruksområdet som er godkjent for SneglNIX, samt de anbefalte doseringene, for å unngå risiko for mennesker og miljø.

Produktet skal kun brukes der det er nødvendig og i henhold til bruksanvisningen.

Det er også viktig å unngå at pelletsene blir fanget eller liggende i bladene når det påføres nær matavlinger. Med andre ord skal du ikke strø dette over plantene, men ved siden av dem.

Beskytt hagen din med SneglNIX

SneglNIX kan brukes på bar jord og rundt alle spiselige og ikke-spiselige avlinger som vokser utendørs, i drivhuset eller under tildekning. Det legges et tynt og jevnt lag med pelleter (ca. 5 gram per kvadratmeter) på jordoverflaten rundt og mellom plantene. Produktet skal ikke brukes mer enn 20 gram per kvadratmeter per år.

Er du lei av å se hagegleden bli ødelagt av brunsnegler? Beskytt plantene dine og bli kvitt disse slimete skadedyrene med SneglNIX – den effektive sneglegiften som er enkel å bruke. Bestill SneglNIX på skadedyrproffen.no i dag, og få tilbake kontrollen over hagen din!

Finn produktene du trenger:

Annen relevant informasjon

Beste maurmiddel 2024

Beste maurmiddel 2024

Hvilket maurmiddel er det mest effektive for bekjempelse av maur? Det finnes mange produkter med løfter om å være de t beste maurmiddelet. Vi vil...

les mer
Brunskogsnegl

Brunskogsnegl

Brunskogsneglen, også kjent som mordersnegl eller iberiaskogsnegl, er en invasiv art som har forårsaket problemer i Norge siden den først dukket opp...

les mer
0