Hvordan bekjempe Majorstubille?

Majorstubille er et stort problem i Oslo, og den har også spredt seg mer i Norge. Den stortrives inne i leiligheter og boliger i Oslo, men den kom for ikke alt for mange år siden. Den ble første gang observert i 1987 i Norge, og den etablerte seg raskt på Majorstua. Grunnen til at den har holdt seg såpass lokalt er at den ikke kan formere seg ute i Norge, men er avhengig av å bo inne.

Det regnes ganske sikkert at den sprer seg som en gratispassasjer når folk flytter esker, møbler og slikt, og at den også kan haike med vesker, sekker og annet som vi drar med oss rundt overalt. Det regnes også som ganske sikkert at den på varme sommerdager kan fly ut av vinduet i én bolig og komme inn vinduet i en annen bolig, og på den måten få spredt seg.

Hvordan kan man bekjempe denne billen?

Tradisjonelt har man forsøkt med insektsgift, og ja, det kan virke dempende og også gi “knock down” av en bestand. Men det er en kortvarig glede, for Majorstubillen vil komme igjen når insektsmiddelet er tørket ut. I tillegg så bruker også larver ganske lang tid på å bli ferdig utvokst til en bille, så hvis den har gjemt seg trygt for insektsmiddelet så vil den komme fram når den er klar – og insektsmiddelet er tørket bort.

Tørkemiddelet fra InsektNix derimot, det tørker ikke ut. Så du kan spraye dette inn i sprekker, åpninger, og steder der man vet at disse billene normalt formerer seg og oppholder seg. Da vil dette virke umiddelbart, men også virke i lange tider etterpå, fordi det tørker ikke ut.

Dette produktet virker slik at det ligger som et belegg i sprekker, bak lister, under brettekanter på sofa etc. Når et insekt kommer gående over dette så henger stoffet seg på insektet, og det drar fuktighet ut av insektet. Insekt med for lite fuktighet inne i kroppen dør, og dermed så forsvinner billene av seg selv. Det fine med InsektNix er at det virker over lang tid, slik at når et insekt kommer krypende over det så vil det aktiveres.

InsektNix tørkespray vil også fungere mot andre insekter som edderkopper, veggedyr, skjeggkre med flere. Så her får du flere behandlinger og forebygginger i ett og samme produkt.

Det er også enkelt å legge dette produktet på kanter under sofaer og senger og andre steder tradisjonell utelukking ikke fungerer.

Integrert bekjempelse er anbefalt

Den anbefalte måten å kvitte seg med Majorstubillen på er å gjøre mange ting samtidig. Dette kalles integrert skadedyrkontroll. Ved å kombinere grundig rengjøring av boligen, legge tørkepulver i sprekker, bak gulvlister og andre steder den trives. Samt å lukke alle sprekker utenfra (vegger, dører etc) , så har man mye større sjanse for å lykkes. Det er viktig å rengjøre godt bak komfyren, kjøleskapet og under kjøkkenbenken. Har du varmtvannstank i nærheten så rengjør godt der også. Grunnen er at larven helst vil ha over 24C for å vokse raskt til å bli en bille. Da reduserer du problemet vesentlig, og med InsektNix kan du virkelig fremskynde resultatet.

I tillegg til å behandle hulrom, sprekker og steder en Majorstubille kan og vil oppholde seg, er det viktig med godt vedlikehold i from av hyppig støvsuging – der man helst oppbevarer støvsugerposen i en tett plastpose, og / eller kaster den ut av boligen. For man kan støvsuge opp biller, larver og egg – og de vil kunne spise og vokse i en støvsugerpose. Man bør unngå å bruke vann og vaske gulv og slike flater, for det gir fuktighet til Majorstubillen og det ønsker man ikke når man behandler med tørkepulver.

Les mer om, og bestill dette middel mot Majorstubille herfra:

InsektNIX SPRAY mot veggedyr, edderkopper og skjeggkre

Insektnix spray mot veggedyr, skjeggkre, edderkopper og majorstubille.

Dette er et nytt og fantastisk effektivt produkt mot krypende insekter. Kan også brukes mot maur, majorstubille og andre insekter.

Tørkepulver brukes mot mange typer insekter i forskjellige sammenhenger og er blitt testet på veggedyr og midd, hvor det har en suveren evner. Proffesjonell skadedyrbekjempelse av veggedyr blir nå i stor grad utført med tørkepulver som den viktigste delen av bekjempelsen. Insektnix har også god effekt mot sølvkre og skjeggkre. Samt mot brun pelsbille.

Middelet er helt giftfritt og utgjør ingen fare for miljøet.

Majorstubille – hvordan bekjempe den?, Skadedyrproffen på YouTube

Finn produktene du trenger:

Annen relevant informasjon

Vinner av trekningen 2. mai

Vinner av trekningen 2. mai

I april 2024 fant vi ut at vi ønsker flere tilbakemeldinger på produktene vi selger, slik at du enklere kan se hvilke produkter som er anbefalt....

les mer
Beste maurmiddel 2024

Beste maurmiddel 2024

Hvilket maurmiddel er det mest effektive for bekjempelse av maur? Det finnes mange produkter med løfter om å være de t beste maurmiddelet. Vi vil...

les mer
0