En smart og lettbrukt felle for levende fangst av rotter og mus

Dette er en smart og lettbrukt felle for levende fangst av rotter og mus, og den er tilgjengelig for kjøp nå. 

Den tåler å stå inne og å stå ute, og den kan fange flere mus eller rotter samtidig. Den er rett og slett genialt laget.

Slik fungerer denne fellen for levende fangst

Dette er en musefelle som ikke dreper mus eller rotter, men fanger dem slik at du kan fjerne skadedyr som er inne i bygget og slippe dem løs på utsiden der de hører hjemme.

Fellen består av to kammer. Det ene er kammeret der rotten eller musen går inn, og når en varmesensor kjenner at det er et levende dyr der inne så lukker den dørene. Når det ikke lenger er mulig å gå ut der rotten eller musen kom inn, så presser den seg igjennom en dør til. Den døren leder inn til kammer nummer to, og der blir den lukket inne.

Når fellen oppdager at kammer nummer 1 er tomt for dyr (oppdager ingen varmesignatur), så venter den i 2-3 minutter før den åpner dørene igjen. Dyret er fanget i kammer nummer to, og kammer nummer 1 er åpent. Da er det mulig for et nytt dyr å komme inn i kammer nummer 1, og når det gjør det så gjentaes syklusen.

Resultatet er at fellen kan fange mange levende mus eller rotter. Faktisk opptil 5 rotter og 10 mus.

Dette er en felle for levende fangst, og derfor er det viktig at du etterser den daglig. Hensikten med denne fellen er at du kan fange mus og rotter som beveger seg inne i din bolig eller bygg, og deretter løfte fellen ut på utsiden og slippe dem løs der. Denne er helt fantastisk å bruke samtidig som du har musetettet huset ditt med musebørste, stålull mot mus og liknende tiltak.

Se mer info om fellen for å fange levende rotter og mus

Levende fangst felle for rotter og mus

Elektrisk LEVENDE FANGST felle for rotter og mus, Skadedyrproffen på YouTube

Finn produktene du trenger:

Annen relevant informasjon

Vinner av trekningen 2. mai

Vinner av trekningen 2. mai

I april 2024 fant vi ut at vi ønsker flere tilbakemeldinger på produktene vi selger, slik at du enklere kan se hvilke produkter som er anbefalt....

les mer
Beste maurmiddel 2024

Beste maurmiddel 2024

Hvilket maurmiddel er det mest effektive for bekjempelse av maur? Det finnes mange produkter med løfter om å være de t beste maurmiddelet. Vi vil...

les mer
0