Vanningsmiddel mot maur

Dette produktet er utgått og erstattes av det mer fleksible Loxiran maurpulver, som både kan brukes som strøpulver og som kan brukes som maurvanningspulver.

I tillegg er Loxiran maurpulver basert på pyretrin, som er et naturlig fremstilt giftstoff. Det virker raskere, og det har mye kortere halveringstid. Ergo blir det fortere borte og utgjør mindre skade på naturen. Samtidig som det fjerner maur og andre insekter raskere.

Vi ANBEFALER LOXIRAN MAURPULVER i stedet, da det er et godt 2 i 1 produkt. Se her.

kr 179,00

Tomt på lager

✅ Rask levering     ✅  Sikker betaling     ✅ Norsk butikk

Sender daglig med Bring/ Posten ca kl 13

betalingsløsninger

Trinol vanningsmiddel mot maur er et hurtigvirkende insektmiddel som brukes ved direkte bekjempelse av maurreir og tuer. Middelet kommer i ferdige porsjonpakninger som blandes med 10-20 liter vann ihht veiledning på produktesken.

Vi anbefaler å blande ut det du trenger, ofte et sted mellom 1,5 og 5 liter, og bruke en trykksprøyte til å påføre middelet mens du avdekker maursamfunnet lagvis.

Det er viktig at du har middelet ferdig blandet og klart for hånden før du begynner å avdekke sukkermaur, stokkmaur eller skogsmaurenes tilholdssted. Spesielt stokkmaur vil raskt kunne rømme hvis du avdekker reiret først og deretter bruker en delt tid på å klargjøre middel. Det medfølger mer detaljerte veiledninger i våre pakker for ulike maurarter.

Påføres gjerne med lavtrykksprøyte. Middelet egner seg like godt til de fleste insekter. Supert middel til å ta livet av vepsebol om sommeren.

anmeldelser

Bli den første til å omtale “Vanningsmiddel mot maur”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

PS: Legg igjen en tilbakemelding på produktet, og bli med i trekning på kr 500,- i gavekort fra oss. Vi trekker rundt månedsslutt. Vi gjør dette fordi vi ønsker å få flest mulig tilbakemeldinger på produktene, så vi vet hva som hjelper deg. 

Produktnummer: BVI43 Kategorier: , ,
Medlem i Skadedyrbedriftenes bransjeorganisasjon
0