Avfukter Arida Pro S25 (sorpsjonsavfukter)

ANBEFALT MODELL!  Fraktfritt tilsendt!

Arida S25 Pro er en profesjonell avfukter beregnet på å avfukte større områder som kjellere, garasjer med mer. Motarbeider dermed fuktskader, råteskader og skadedyr.

S25 Pro har innebygget hygrostat for å kontrollere fuktigheten, og dermed kan den styre avfuktingen automatisk. Kan monteres uten elektriker.

  • Sorpsjonsavfukter (best teknologi)
  • Fjerner opptil 34 liter vann pr døgn (normalt er 25 liter)I
  • Kan brukes i alle temperaturer, også i frost
  • Solid metallkabinett, og veier kun 17,5 kg.
  • Plassbesparende modell, kun 445 x 352 x 345 mm
  • Medfølger 2 meter strømkabel med støpsel
  • Kan leveres med ekstern hygrostat
  • Godt egnet for fast montasje.
  • Opptil 380 m3 luft pr time
  • Blåser fukt ut av bygget (ikke flytende vann)

Bestill nå og få fraktfritt tilsendt!

kr 29 900,00

På lager

✅ Rask levering     ✅  Sikker betaling     ✅ Norsk butikk

Sender daglig med Bring/ Posten ca kl 13

betalingsløsninger

Derfor anbefaler vi Arida Pro S25:

Arida profesjonelle luftavfuktereArida er et profesjonelt merke som produserer kjempegode luftavfuktere for både profesjonelt og privat bruk. Vi er stolte over å kunne tilby Arida avfuktere til hele Norge, og trenger du hjelp med å beregne hvilken modell du trenger og eventuell montering så ta kontakt, Vi har god kompetanse på avfuktere.

1) Fungerer meget godt:

Arida S25 Pro senker den relative luftfuktigheten, slik at den havner under et skadelig nivå samt tørker rommet og det som er i rommet. Motarbeider dermed fuktskader, råteskader og skadedyr. Denne har innebygget hygrostat for å kontrollere fuktigheten, og dermed kan den styre avfuktingen automatisk

2) Kompakt modell i forhold til effekten

S25 Pro er 445 x 352 x 345 mm, og dermed ganske kompakt til å ha så stor kapasitet Veldig fin til kjellere, garasjer og store båter med mer.

3) Rask og lett å montere

S25 Pro kan enten settes på sine egne føtter, eller du kan bruke ferdige hull til å skru den fast i gulv, på vegg eller andre steder som passer deg. Den kan til og med monteres opp/ ned dersom det passer deg best.

4) Lett å vedlikeholde

Støvfilteret sitter enkelt tilgjengelig i en ramme på luftinntaket. Rammen åpnes enkelt uten bruk av verktøy, og da kan du rense eller bytte luftfilteret.

5) Trygg i bruk

Det er ikke mulig for barn eller voksne å få fingre inn i bevegelige deler, og det er heller ikke mulig at kjæledyr kan skade seg. Grunnen er måten denne er bygget på, som er både praktisk og brukervennlig.

Du har lett tilgang til alle innstillinger utenfra, og du kan også bytte filter uten bruk av verktøy. Det er derfor ikke behov for å åpne denne med mindre du vil utføre større service eller bytte en slitedel.

6) Kan bruke innebygget hygrostat, eller en ekstern

Du kan velge å bruke den innebygde hygrostaten (variabel fuktighetssensor), eller bruke en ekstern som du bruker til å styre luftfuktigheten i rommet med. Ekstern følger ikke med men kan kjøpes som tilleggsutstyr.

En hygrostat kan sammenliknes med en termostat. En termostat som du har på varmeovner kan du sette til å holde rommet i for eksempel 21 grader C. Men med en hygrostat kan du sette hva som skal være maksimum relativ luftfuktighet, slik at maskinen vil holde fuktigheten på rett nivå. Uten hygrostat ville denne maskinen tørket luften ut for mye, og det er heller ikke ønskelig.

I tillegg kan du velge om viften skal kjøre kontinuerlig, eller om den skal stoppe når hygrostaten sier at rommet er tørt nok. Noen ganger ønsker man luftsirkulasjon selv om det er lav nok fuktighet. Med denne maskinen har du valgfriheten.

7) Kan enkelt skjules (monteres skjult)

Bestem hvor luften skal hentes fra og hvor den skal flyttes. Du bestemmer. Det er lett å kople til luftslanger, og dermed kan du skjule enheten hvis du vil.

På Arida Pro S25 kan du enkelt kople til vanlig 125 mm luftslange på innviften, slik at du kan velge om du vil hente luften som skal avfuktes i det rommet der maskinen står, eller om du skal hente luften fra et annet rom.

I tillegg kan du velge om tørrluften skal blåses ut der avfukteren står, eller om dette skal gå via en slange til et annet rom.

På denne måten kan du velge å sette maskinen i det rommet som skal avfuktes, eller gjemem maskinen et annet sted og kun suge fuktig luft fra et annet rom og levere tilbake tørr luft samme sted. Fordelen med dette er for eksempel at du enkelt kan gjemme den bort i et skott i båten, og bestemme hvilken kabin som skal være tørr.

8) Tar fuktigheten UT av bygget (ut av båt / bobil / lager / garasje)

Du kan velge å bruke en slange eller et avløpsrør og lede den fuktige luften ut til friluft. Slangestussen på S25 Pro er 80 mm i diameter. Det er  anbefalt å ha fall på denne slangen slik at eventuell kondens renner ut og ikke tilbake til maskinen.

Vanlige bruksområder:

Arida S25 Pro er en super avfukter som fungerer topp til alle typer avfukting av luft, og til gjenstander som står i et rom. Her er noen av stedene denne modellen brukes i Norge:

  • Fuktig kjeller
  • Fuktig garasje
  • Felles kjeller i sameie / borettslag
  • Garasjeanlegg i sameie / borettslag
  • Lokaler for vinterlagring av veteranbil, sportsbil, motorsykkel

Ønsker du hjelp til montering av avfukter?

Skadedyrproffen kan gi pristilbud på montering av avfukter der du ønsker det. Vi dekker hele landet, og enten reiser vi ut og monterer selv - eller vi avtaler med utvalgte partnere som vi vet gjør kjempegod jobb. Ring oss på 94445555 for å høre hvordan vi kan hjelpe deg, samt få tilbud på montering.

Det finnes to mindre modeller avfuktere som vi også anbefaler, men det er til annen bruk. Arida S8 Pro og Arida S12 Pro.

 

Tekniske data

Brukermanual (PDF - nedlastning)

Avfuktingskapasitet, nominell 25 liter / døgn ved 27 grd / 60%RH
Avfuktingskapasitet, max 34 liter / døgn ved 32 grd / 90%RH
Luftstrøm, prosess 380 m3/time
Luftstrøm, regen 75 m3 / time
Lydnivå ca 56 dB
Strømtilførsel 1×230 Volt / 50 Hz – Ledning med stikkontakt: 2 meter lengde
Strømforbruk ved 27 grd / 60%RH 0,9 kW
Dimensjoner 445 x 352 x 345 mm
Nettovekt 17,5 kg
Bruttovekt 18,5 kg
Timeteller Ja, standard
Forbruksmåler Ja, standard (Måler Ampere)
Hygrostat Ekstern hygrostat leveres som tillegg
Luftfilter Standard luftfilter integrert
Anbefalt temperaturområde Alle temperaturer fra minus 20 til pluss 40 grd
Slangedimmensjon luft inn Ø 127 mm – kan også brukes uten (medfølger ikke)
Slangedimmensjon tørr luft ut Ø 127 mm – kan også brukes uten (medfølger ikke)
Slangedimmensjon våt luft ut Ø 80 mm – denne må brukes for å få fukt ut av bygget (medfølger 2 m)
Tørkeprinsipp Tørkerotor / sorpsjon
3 hull / 4 hull 3 hull som standard
Hygrostat Vi anbefaler absolutt å køpe hygrostat som tillegg ved fast montasje
Hvor ender fukten? Blåses ut av bygget som fuktig luft, intet flytende vann

anmeldelser

Bli den første til å omtale “Avfukter Arida Pro S25 (sorpsjonsavfukter)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

PS: Legg igjen en tilbakemelding på produktet, og bli med i trekning på kr 500,- i gavekort fra oss. Vi trekker rundt månedsslutt. Vi gjør dette fordi vi ønsker å få flest mulig tilbakemeldinger på produktene, så vi vet hva som hjelper deg. 

Kategori: Stikkord: ,
Medlem i Skadedyrbedriftenes bransjeorganisasjon
0