Tec 23: Nytt og kostnadseffektivt middel mot hussopp på murverk

Et nytt middel mot hussopp har ankommet det norske markedet og viser imponerende resultater. Tec 23, et spesialutviklet middel mot hussopp i murverk, tar kampen mot hussopp og vinner.

Tips: Sjekk prisen på Skadedyrproffen.no

Produktet er en vannbasert løsning som ikke bare bekjemper eksisterende hussoppangrep, men også gir langvarig beskyttelse mot fremtidige invasjoner. Dette gjør Tec 23 til et utmerket valg både for behandling av eksisterende hussoppangrep og for forebygging på utsatte murkonstruksjoner.

Tec 23 skiller seg ut fra konkurrentene som et svært effektivt middel mot ekte hussopp, kjent som Serpula lacrymans. Produktet er tilnærmet luktfritt og angriper ikke materialer som metall, plast og glass, noe som gjør det trygt å bruke i varierte miljøer. Dessuten er produktet designet for å fungere i harmoni med andre produkter som WoodTox, for å bekjempe skade forårsaket av hussopp i treverk, noe som gir en omfattende løsning på hussoppangrep.

Det vil fungere meget godt å kombinere Tec 23 på mur med å bruke Woodtox til å behandle gjenværende treverk. Da får du behandlet både treverket og muren, og begge deler vil da ikke få hussopp på nytt. Samtidig anbefaler vi sterkt å redusere fuktigheten som soppen kom i første omgang. Til det kan du enten montere mer lufting, tette lekkasje eller bruke en luftavfukter.

Økonomisk god løsning

Som et konsentrat kan Tec 23 utblandes til å gi 25 liter klar-til-bruk-løsning fra bare 1 liter konsentrat. Dette bidrar til produktets prisgunstighet, spesielt for profesjonelle brukere. Middelets dekkevne er også imponerende: 10 m² per liter for forebyggende bruk, og 4-5 m² per liter ved eksisterende hussoppangrep.

En av de viktigste ingrediensene i Tec 23 er IPBC, et aktivt stoff kjent for sin evne til å drepe ekte hussopp.

Det skal bemerkes at dette produktet ikke tåler frost, og må lagres ved minimum 5 grader celsius.

Et effektivt produkt

Med få registrerte produkter på det norske markedet som bekjemper ekte hussopp på murverk, representerer Tec 23 et verdifullt og effektivt alternativ. Som et resultat av dette, kan vi forvente at produktet vil bli tatt godt imot av både huseiere og profesjonelle i bransjen.

Produktet inneholder alkoholer C9-11 etoksylert og IPBC (3-Iodo -2Propynyl-nbutyl carbamate) 1-10%. Bruk av biocider og fungicider bør alltid gjøres ansvarlig, og det anbefales å lese etiketten og produktinformasjonen før bruk.

Virkemidlene i dette produktet har vært i bruk i 20 år i Norge av firma som har spesialisert seg på sanering av hussopp, og Tec 23 er laget basert på erfaringene som er gjort i løpet av denne tiden. Så selv om produktet er nytt, er virkestoffene godt kjent for hussopp-eksperter.

Finn produktene du trenger:

Annen relevant informasjon

Vinner av trekningen 2. mai

Vinner av trekningen 2. mai

I april 2024 fant vi ut at vi ønsker flere tilbakemeldinger på produktene vi selger, slik at du enklere kan se hvilke produkter som er anbefalt....

les mer
Beste maurmiddel 2024

Beste maurmiddel 2024

Hvilket maurmiddel er det mest effektive for bekjempelse av maur? Det finnes mange produkter med løfter om å være de t beste maurmiddelet. Vi vil...

les mer
0