Skadedyrveiledning fra Skadedyrproffen

Målet til Skadedyrproffen er hjelpe deg med løsningen til ditt skadedyrproblem. Det betyr at du ikke bare får kjøpt produkter som hjelper med å bli kvitt eller redusert skadedyrproblemet du måtta ha, men også at du får veiledning til å bruke produktene rett, slik at du rett og slett blir kvitt skadedyrene.

Derfor tilbyr vi i Skadedyrproffen en rekke spesielt utvalgte produkter som kan hjelpe deg med å bli kvitt skadedyrene, samt hindre at de kommer tilbake.

Her kan du få kjøpt en rekke produkter, inkludert insektssprayer, musefeller, rottefeller, tetningsprodukter og impregneringsmidler. Samt at du kan få svært gode komplette pakker mot ulike skadedyr. I disse pakkene ligger det ved veiledning som forteller deg steg for steg hva du bør gjøre for å lykkes i kampen mot skadedyrene.

Hva er skadedyr?

Skadedyr er dyr som forårsaker skade på menneskers eiendom, avlinger, mat og helse. Disse dyrene kan være alt fra insekter og gnagere til større dyr som hjort og elg. Skadedyr kan også spre sykdommer og forårsake allergiske reaksjoner hos mennesker og dyr.

Ifølge Folkehelseinstituttet er skadedyr «levende organismer som kan forårsake økonomisk skade, materiell skade, helseplager eller irritasjon».

Det finnes mange forskjellige typer skadedyr, og noen av de vanligste er:

Av disse er det kun kakerlakker som du egentlig ikke kan behandle på en fullgod måte selv. Resten kan du stort sett bekjempe selv hvis du bare vet hvordan, og bruker de rette produktene. Det er nettopp derfor vi legger vinn på at du skal få med veiledninger med produktene du kjøper.

Hvordan få hjelp?

Mange ganger kan du bekjempe skadedyrene helt på egenhånd bare ved å følge våre veiledninger som følger med i de ulike pakkene, og andre ganger bør du få hjelp fra et profesjonelt skadedyrfirma. De gangene vi ikke anbefaler å prøve bekjempelse selv vil vi fortelle deg det. Da kan vi eventuelt hjelpe deg ved å anbefale konkrete firma i nærheten av deg til å håndtere skadedyrene for deg.

1) Gjør-det-selv skadedyrkontroll, med produkter

Dersom du ønsker å bekjempe skadedyrene selv, kan du få veiledning til gjør-det-selv skadedyrkontroll fra Skadedyrproffen. Her får du produkter som kan hjelpe deg med å bekjempe skadedyrene på en effektiv måte, samt veiledning i hvordan du skal bruke dem mest effektivt.

Når du kjøper produkter hos oss kan du også kontakte oss for veiledning til akkurat ditt problem.

2) Formidler kontakt med gode skadedyrselskap lokalt der du bor

Dersom du ønsker profesjonell hjelp til å bekjempe skadedyr, kan vi i Skadedyrproffen formidle kontakt med anbefalte skadedyrselskap lokalt der du bor. Vi har et stort nettverk av samarbeidspartnere som kan hjelpe deg med å løse skadedyrproblemer på en effektiv måte, og dette er folk vi vet gjør en god jobb.

Ring oss gjerne på telefon 9444 5555 hvis du trenger veiledning fra oss.

Finn produktene du trenger:

Annen relevant informasjon

Beste maurmiddel 2024

Beste maurmiddel 2024

Hvilket maurmiddel er det mest effektive for bekjempelse av maur? Det finnes mange produkter med løfter om å være de t beste maurmiddelet. Vi vil...

les mer
Brunskogsnegl

Brunskogsnegl

Brunskogsneglen, også kjent som mordersnegl eller iberiaskogsnegl, er en invasiv art som har forårsaket problemer i Norge siden den først dukket opp...

les mer
0