Skadedyrproffen vokser og har flyttet lager

Skadedyrproffen vokser, noe vi trives godt med, og det gamle lageret ble for lite. Takk til alle dere som kjøper skadedyrløsninger fra oss. Vi har som mål å tilby de aller beste skadedyr-løsningene til våre kunder, og driver hele tiden med innovasjon og søk etter produkter som gir de mest geniale og lettbrukte løsningene.

Vi gleder oss over veksten, og vi gleder oss til å fortsette med å hjelpe privatpersoner og profesjonelle over hele Norge med løsninger på deres skadedyrproblem, samt med ledende løsninger for forebyggelse mot skadedyr.

På grunn av veksten har vi nå flyttet inn i nye større lokaler hos Barbu Næringssenter i Arendal, der vi har anledning til å ha ennå mer på lager. Der vi også håper å kunne få til fast åpningstid utover høsten/ vinteren. Foreløpig er det mulig å hente ut varer etter avtale.

Barbu Næringssenter leier ut lager og lokaler til kontor, handel, verksted, undervisning, produksjon og lager. Til sammen er det noen tusen kvadratmeter, og i alt 40 parkeringsplasser.

Her er vi i godt selskap. Krydra.no, Norges største nettbutikk innen krydder og slike ting, holder til i samme bygg. Så vi ser frem til et hyggelig miljø innen netthandel, med utveksling av erfaringer som kan styrke hverandre og våre kunder.

Her er noen bilder fra det nye lokalet.

Inngangspartiet:

Inngangspartiet til Skadedyrproffen

Her er et par av hyllene våre med produkter som ofte pakkes stykkvis, og som vi også ompakker til komplette løsningspakker.

I bildet her er det både InsektNix i pulverformat (som brukes mye mot blant annet veggedyr, skjeggkre, Brun pelsbille og egentlig de fleste typer insekter innendørs), Permetrin spray, åtegift mot mus, maurmiddel og diverse limfeller. Øverst sees 1-litersflaskene til Woodtox.

Skadedyrprodukter

Her er noen av eballasjestørrelsene på øverste hylle, diverse profesjonelle åtestasjoner og klappfellebeskyttere, og også noen av de kraftigste rottefellene som er på markedet. Sp her er det mye plukk og mix av diverse ordre.

Her ser du også noen av de minste lysfellene for HORECA-bedrifter.

skadedyrartikler

Vi ser frem til videre vekst, og håper vi kan hjelpe tusenvis av privatpersoner og bedrifter i Norge fremover.

Det skjer hele tiden utvikling innen skadedyrbekjempelse, og i Norge er det et stort ønske om å bli bedre å giftfri skadedyrkontroll. Dette er noe vi stiller oss helt bak, og vi jobber for å fremskaffe og promotere gode giftfrie alternativer som er like effektive, men mye bedre for helsen til både mennesker og dyr.

Finn produktene du trenger:

Annen relevant informasjon

Vinner av trekningen 2. mai

Vinner av trekningen 2. mai

I april 2024 fant vi ut at vi ønsker flere tilbakemeldinger på produktene vi selger, slik at du enklere kan se hvilke produkter som er anbefalt....

les mer
Beste maurmiddel 2024

Beste maurmiddel 2024

Hvilket maurmiddel er det mest effektive for bekjempelse av maur? Det finnes mange produkter med løfter om å være de t beste maurmiddelet. Vi vil...

les mer
Brunskogsnegl

Brunskogsnegl

Brunskogsneglen, også kjent som mordersnegl eller iberiaskogsnegl, er en invasiv art som har forårsaket problemer i Norge siden den først dukket opp...

les mer
0