Si farvel til fuktproblemer hjemme eller i båten med den nye luftavfukter-serien til Arida

Er du lei av fuktproblemer i hjemmet eller båten? Kanskje du har en fuktig kjeller eller garasje som alltid føles kald og fuktig, eller kanskje du har lagringsrom eller en stor båt som aldri føles helt tørt. Uansett hva dine fuktproblemer er, så kan den nye serien med luftavfuktere fra Arida være løsningen du har lett etter.

De nye Arida Pro S35 og S25 Light luftavfukterne er et smart valg for privatpersoner som ønsker å holde hjemmet sitt fritt for fuktighet og muggsopp. Disse avfukterne er enklere og mer tilpasset for hjemmebruk enn sine profesjonelle søsken, og har blitt utviklet for å gi deg god kvalitet til en overkommelig pris.

Profesjonell kvalitet og effekt – men til en rimeligere pris

Arida Light-serien er utformet spesielt for å passe inn i private hjem, og har en enklere utforming enn de profesjonelle modellene som brukes i industrielle settinger. Det betyr at den er enklere å montere og bruke, og ikke har alle funksjonene som en industriell avfukter har, men dette gjør den også til en mer prisgunstig løsning for privatpersoner.

En annen viktig funksjon på denne avfukteren er hygrostaten, som sørger for at den slår seg av og på for å opprettholde en jevn luftfuktighet. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å overvåke fuktigheten i hjemmet ditt hele tiden, da avfukteren vil gjøre jobben for deg.

I motsetning til de profesjonelle modellene kommer Light-serien med inkludert hygrostat («fuktighets-bryter») som gjør at den automatisk justerer seg til å holde den fuktigheten du vil. Pro-versjonene kommer uten hygrostat da profesjonelle brukere som regel vil at de skal gå på maks hele tiden, så for privatpersoner er en Light-versjon det beste valget.

Fjerner mye vann – uavhengig av temperatur – og er lett å montere

Arida-Pro-S35-Light

Arida Pro S35 Light kan fjerner opptil 35 liter vann per dag, mens Arida Pro S25 Light fjerner opptil 25 liter per døgn. Dette er uavhengig av temperatur. En av de viktigste fordelene med disse avfukterne er deres effektivitet i alle temperaturer. En av de mest imponerende egenskapene til denne avfukteren er dens evne til å fjerne fuktighet fra luften i temperaturer fra 20 kuldegrader til 30 varmegrader. Dette betyr at den kan brukes i et bredt spekter av temperaturer, noe som gjør den til en allsidig og pålitelig enhet som kan brukes året rundt.

Arida Pro S35 og S25 Light er konstruert for å fungere like godt i temperaturer fra 20 kuldegrader til 30 varmegrader. Så uansett om du bor i et kaldt klima eller et varmt og fuktig område, vil disse avfukterne gi deg den effektive fuktighetskontrollen du trenger.

En annen ting som gjør Arida Light til et smart valg for privatpersoner er dens relativt lave strømforbruk. Maskinene bruker ca. 900 til 1500 watt når de tørker, og siden den leveres med en hygrostat vil den slå seg av og på for å holde fuktigheten på et jevnt nivå. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for høye strømregninger.

En annen stor fordel med Arida Light- serien er at den er enkel å montere selv. Du trenger ikke å være nevenyttig for å få den til å fungere. Men hvis du ønsker hjelp med rådgivning til hvor den bør monteres kan en av våre montører gi deg råd og tips til å montere den smartest mulig. De fleste nevenyttige personer kan installere den selv, men hvis du ønsker hjelp, kan du alltid kontakte en av våre montører for å få råd.

Hvilket bruk er denne serien beregnet på?

Disse avfukterne er spesielt designet for bruk i garasjer, kjellere, krypkjellere, loft, boder, lagre, båter og slike steder. Plassering av avfukteren i rommet er ikke så viktig, siden tørr luft vil bevege seg rundt i rommet og fjerne fuktighet fra hele området. Det anbefales likevel å plassere avfukteren ved en yttervegg slik at man kan få fjernet fuktigheten ut av huset.

Arida-Pro-S25-S35-Light-garasje

Derfor anbefaler vi Arida Pro S25 Light og Arida Pro S35 Light

Arida Pro S25 Light og Arida Pro S35 Light er begge gode valg for privatpersoner og andre som trenger en fastmontert luftavfukter som fungerer i alle temperaturer. Disse modellene er spesielt utviklet for å være enkle å bruke og montere, samtidig som de har en høy kapasitet på å fjerne fuktighet fra luften. Med hygrostaten som følger med kan du enkelt holde en jevn fuktighet i rommet, samtidig som du sparer energi. Med en avfukter fra Arida Pro serien kan du trygt holde fuktigheten på et lavt nivå, og redusere risikoen for mugg og andre fuktrelaterte problemer.

Arida Pro avfuktere har også en lang levetid, og kommer med fem års garanti ved normal bruk. Dette er ikke bare et produkt du kjøper for en kort periode, men en investering for fremtiden. Vi anbefaler disse avfukterne til alle som ønsker en pålitelig og effektiv måte å fjerne fuktighet fra hjemmet eller andre steder. Med enkel montering og vedlikehold kan du trygt og enkelt holde fuktigheten under kontroll, og sørge for et sunt og behagelig innemiljø.

Finn produktene du trenger:

Annen relevant informasjon

Vinner av trekningen 2. mai

Vinner av trekningen 2. mai

I april 2024 fant vi ut at vi ønsker flere tilbakemeldinger på produktene vi selger, slik at du enklere kan se hvilke produkter som er anbefalt....

les mer
Beste maurmiddel 2024

Beste maurmiddel 2024

Hvilket maurmiddel er det mest effektive for bekjempelse av maur? Det finnes mange produkter med løfter om å være de t beste maurmiddelet. Vi vil...

les mer
Brunskogsnegl

Brunskogsnegl

Brunskogsneglen, også kjent som mordersnegl eller iberiaskogsnegl, er en invasiv art som har forårsaket problemer i Norge siden den først dukket opp...

les mer
0