Musebørste – slik monterer du musebørsten

Musebørste – slik monterer du musebørsten

https://skadedyrproffen.no/mus/museborste/

Musebørster er blitt svært populære fordi den er enkel å montere, krever ikke noe spesial verktøy, er rimelig i pris og gir langvarig virkning mot mus og rotter.

Denne gjør det veldig enkelt å sikre bygninger mot mus og rotter som vil ta seg inn bak husets ytterkledning, hjørnekasser, gjennomføringer, ventiler, sprekker og andre åpninger. Knallgodt produkt!

Musebørsten er et utrolig hjelpemiddel til å hindre rotter og mus å komme inn i boliger. Men den kan også brukes for å hindre snegler å komme inn i grønnsakshager eller brukes som løvfanger i takrenner. Bare fantasien setter begrensninger.

Typiske steder mus kommer seg inn: Der hvor husets kledning går tett ned mot bakken. Veldig ofte er dette under terrasser og steder der terrenget går opp mot kledningen. Der vil denne børsten fungere som musestopper.

Her er det smart å sjekke etter problemområder:

Under kledning
I hjørnekasser på veggen
Gjennomføringer til ventiler
Andre åpninger og sprekker i vegg

Slik monterer du den:

Klipp opp i passende lengder og dytt på plass:

Tilpass til passende lengde: Musebørsten kommer i lengder på 4 meter og kan enkelt klippes og brettes til ønsket størrelse og lengde for å fylle igjen de åpninger man finner. Muse/ rottebørste klippes enkelt med en avbitertang.
Dytt musebørsten på plass med hendene eller en stump gjenstand.
Sjekk at den sitter fast og ikke enkelt kan dyttes bort eller falle ut.
Ferdig! (Så enkelt er det!)

Kjøp musebørste her: https://skadedyrproffen.no/mus/museborste/

Vær nøye med store åpninger som hjørnekassene; Der kan du gjerne klippe opp musebørsten i ca 15cm lange biter og dytt den vertikalt opp i åpningen. Er åpningen stor kan man sette 2 ved siden av hverandre.

Musebørste – slik monterer du musebørsten, Skadedyrproffen på YouTube

Finn produktene du trenger:

Annen relevant informasjon

Beste maurmiddel 2024

Beste maurmiddel 2024

Hvilket maurmiddel er det mest effektive for bekjempelse av maur? Det finnes mange produkter med løfter om å være de t beste maurmiddelet. Vi vil...

les mer
Brunskogsnegl

Brunskogsnegl

Brunskogsneglen, også kjent som mordersnegl eller iberiaskogsnegl, er en invasiv art som har forårsaket problemer i Norge siden den først dukket opp...

les mer
0