Musebørste erfaringer – er det verdt pengene?

Musebørster har tatt Norge med storm, eller i alle fall har de blitt veldig populære å bruke. Men hvorfor det egentlig? Hva er erfaringene med musebørster når man skal stoppe mus og rotter fra å komme inn i huset?

Fordi vi jobber med skadedyrkontroll, og har jobbet med det i mange år og også trenet opp nye skadedyrteknikere, har vi gjort oss en del erfaringer.

Musebørster erstatter dyre løsninger

Vi kjenner til «alle triksene i boken», og har brukt en del ulike løsninger for å stoppe mus fra å komme inn i et hus. Alt fra musebånd til stålull. Fra byggskum med «armering» inni, til å fylle hull med noe solid som sement. Og andre løsninger. Og de brukes fordi de fungerer…

..men det er ingenting som er så enkelt å og kjapt å jobbe med som musebørster. Noen kaller dem for musestopper. Det er ingen klargjøring av selve børstene. Man må bare måle hvilken lengde man trenger, og deretter klippe den lengden med en tang. Når det er gjort er det bare å klemme musebørsten opp mellom kledningen og innerveggen, og den sitter fast. Så enkelt er det faktisk.

For oss som er profesjonelle så betyr det at vi bruker mye mindre tid hos kunden, som gjør at det koster mye mindre for dem å sikre huset sitt mot invadering av rotter og mus.

For deg som kanskje er en glad amatør betyr det at du mestrer det å montere musebørster på noen få minutter. Man kan på en måte ikke gjøre noe feil. Hvis musebørsten dyttes opp på rett sted, den ikke kan falle ut, og man er sikre på at alle innganger er dekket, så fungerer den!

Musebørster passer til «alle» hus

Det fine er at musebørstene fungerer like godt til liggende kledning som til stående kledning. Den kan brukes rundt huset, og den er også fin i hjørnekasser og eventuelle hull som mus kunne kommet seg inn i. Dermed er det lett å sikre at mus ikke kommer seg opp i veggene og kan leke seg inne i huset.

Derfor brukes musebørster til alle typer bygg der det er åpninger eller sprekker som mus kan komme seg igjennom, og erfaringen vår er at de stopper alle mus der.

Vi anbefaler musebørster dersom du har problem med mus som kommer inn i huset, og det gjør kundene våre også.

Du kan se utvalget av musebørster her. Vi satser på å være best på pris og kunnskap. Hos oss får du med veiledninger som viser deg hvordan du bruker og monterer musebørster.

Se utvalg av musebørste her

Musebørste tilbud


Derfor anbefaler vi å bruke musebørste:

Mus og rotter er et problem for mange som eier hus, hytter og andre bygg. De ødelegger, forpester og hvis de klarer å etablere seg et sted så avler raskt og gjør livet surt for huseier. De kan være vanskelige å oppdage, og de er flinke til å komme seg inn overalt. Mus har ødelagt hjem i århundrer, og her er en lettbrukt løsning som fungerer.

Problemet

Mus er smarte og trenger bare små åpninger for å komme inn i hjemmet ditt. ALLE hull ned til ca 6 mm gjør at de kan komme seg inn. Dette er et problem for mange huseiere da det før krevde mye jobb å tette hull som musene kunne bruke. Spesielt var det vanskelig å lukke hull under kledningen. Når ,us gjentakende ganger kommer seg inn i et hus så hjelper det ikke bare med feller. For en musefelle vil gjøre at du får færre mus i huset enn det kunne ha blitt, men så lenge man ikke stenger inngangen så vil det bare komme nye mus hele tiden…

Løsningen

En musebørste er et nyttig produkt for å holde mus borte fra hjemmet ditt. Det fungerer spesielt godt når det brukes på kilden til problemet, som for eksempel en sprekk under kledningen. Den passer til de fleste typer kledninger, den er også enkel å sette opp trenger ingen spesialverktøy.

  • Børsten er enkel å bruke og løser vanlige musrelaterte problemer.
  • Du trenger ikke noe spesialverktøy, noe som betyr at du kan montere og vedlikeholde børsten uten store problemer.
  • Børsten stopper ikke lufting av kledningen, så kledningen får all luftingen den trenger.
  • Du må ikke demontere kledningen for å få satt opp musesperren.

Musebørste er en enkel måte å beskytte hjemmet ditt mot skadedyr. Hvis de eksisterende musebåndene i hjemmet ditt er for dårlige eller mangler, kan du bruke musebørsten til å forsegle alle mulige inngangspunkter.

Dette er et flott produkt fordi det er enkelt å montere og ikke krever snekkerkunnskap. Det bør være relativt enkelt for alle med noen få grunnleggende verktøy.

Prinsippet er ganske enkelt: du ser etter sprekker eller åpninger i hjemmet der mus kan komme inn, og forsegler dem med en børste som musen ikke liker å prøve å presse seg gjennom. Dette gjør at den går videre til et annet sted, noe som er å foretrekke.

Hvorfor ble musebørster til?

Mus kommer inn gjennom små hull og små sprekker. Mange er ikke klar over at ett av de virklige store problemene med trehus er at det ofte er en glipe mellom ytterkledningen og innerveggen i et hus, og mange hus har små sprekker eller gliper i selve innerveggen. Så det betyr at om en mus kommer seg opp mellom ytterkledningen og innerveggen så vil den ofte finne seg en vei inn i matfatet ditt.

Derfor monterer man musebånd på innerveggen som da tetter åpningen mellom innervegg og kledning. På gamle hus finnes ikke den, og på mange hus som er litt nyere så har den enten blitt skadet mens man har montert kledningen, eller den har blitt skadet etterpå. Vi har også sett mange ganger at den er feil montert.

Uansett betyr det at mange ganger fungerer ikke musebåndet slik det er tiltenkt.

Ødelagt musebånd

Ulempen med musebånd er at man må demontere kledningen før man kan montere den. Det er tidkrevende, man kan ødelegge kledningen, og det ender opp med å koste mye penger og arbeidstid.

Løsningen ble musebørster

Musebørster er svært enkle å montere, de krever ikke noe spesialverktøy og krever nesten ikke noen demontering på huset. I tillegg er de rimelige i innkjøp og har en langvarig effekt på mus og rotter.

Dette er høykvalitets børster i rustfritt stål og plastbust. Metallet i dette produktet vil ikke ruste og dermed forårsake rustmerker, og dermed heller ikke bli svekket over tid.

Materialene som brukes i børstene er motstandsdyktig mot tygging fra mus så vel som andre smådyr.

Hvorfor fungerer musebørstene?

Musene liker ikke å stikke snuten inn i piggene på musebørsten, selv rotter liker ikke det. Derfor er det slik at en mus som møter en musebørste vil ende opp med å gå et annet sted.

Finn produktene du trenger:

Annen relevant informasjon

Vinner av trekningen 2. mai

Vinner av trekningen 2. mai

I april 2024 fant vi ut at vi ønsker flere tilbakemeldinger på produktene vi selger, slik at du enklere kan se hvilke produkter som er anbefalt....

les mer
Beste maurmiddel 2024

Beste maurmiddel 2024

Hvilket maurmiddel er det mest effektive for bekjempelse av maur? Det finnes mange produkter med løfter om å være de t beste maurmiddelet. Vi vil...

les mer
Brunskogsnegl

Brunskogsnegl

Brunskogsneglen, også kjent som mordersnegl eller iberiaskogsnegl, er en invasiv art som har forårsaket problemer i Norge siden den først dukket opp...

les mer
0