Hvordan hindre at kjæledyr går i musefellen?

Mange frykter at hunden eller katten skal få en musefelle på labben eller snuten. Det er en berettiget frykt hvis man ikke plasserer musefellen på et sted der kjæledyret ikke kommer til. Her er løsningen som gjør det hele veldig ufarlig både for katt, hund, andre dyr – og også for barn.

En vanlig musefelle kan gjøre ganske vondt å få i labben, selv om en rottefelle er mye sterkere og ennå mer farlig. En rottefelle kan faktisk påføre en vond skade, mens musefellen nok i de fleste tilfeller bare vil gjøre vondt og sette en støkk i hunden eller katten.

Men man kan unngå faren helt ved å plassere musefellen inn i en boks.

Her ser du et par musefeller plassert i en beskyttelsesboks. Dette er en komplett løsning som du kan se her: Musefelle med beskyttelsesboks. Det finnes rottefeller med beskyttelsesboks også.

musefelle med beskyttelsesboks

 

Disse agnes på vanlig måte med et åte som du vet fungerer bra. Prøv gjerne peanøttsmør. Så plasserer du boksen der du vil at den skal slå til ved behov. Når du har fanget en mus så kan du renslig og greit løfte opp boksen og ta den med på utsiden der du løsner musen og kaster den på et egnet sted.

Da er det bare å legge inn ny lokkemat og plassere boksen på nytt, og du kan slippe å bekymre deg for at katten eller hunden din skal få labben i en felle.

Plages du med mus i huset?

Hvis du har et tilbakevendende problem med mus eller rotte i huset så bør du vurdere å gjøre en runde med tetting. For mus trenger ikke store inngangen for å komme seg inn i et hus. Et lite hull er nok. Du kan tette noen enkelthull med noe musen ikke liker eller kan gnage igjennom. For eksempel sement hvis det er mellom stein, eller stålull mellom planker og hull i husveggen. Dersom det er litt større områder som skal tettes så anbefaler vi sterkt bruk av musebørste. En musebørste er veldig enkel å montere, og den fungerer med det samme.

Hindrer du musen i å komme inn så slipper du å bruke musefelle, og det er det aller beste for å beskytte ditt kjæledyr fra fare.

Finn produktene du trenger:

Annen relevant informasjon

Vinner av trekningen 2. mai

Vinner av trekningen 2. mai

I april 2024 fant vi ut at vi ønsker flere tilbakemeldinger på produktene vi selger, slik at du enklere kan se hvilke produkter som er anbefalt....

les mer
Beste maurmiddel 2024

Beste maurmiddel 2024

Hvilket maurmiddel er det mest effektive for bekjempelse av maur? Det finnes mange produkter med løfter om å være de t beste maurmiddelet. Vi vil...

les mer
Brunskogsnegl

Brunskogsnegl

Brunskogsneglen, også kjent som mordersnegl eller iberiaskogsnegl, er en invasiv art som har forårsaket problemer i Norge siden den først dukket opp...

les mer
0