Hvordan bruke en elektrisk rottefelle

Elektrisk rottefelle

Her kan du lese mer om rottefellen:

Elektrisk rottefelle

Sort plastkabinet med 2 metalplater i bunnen
Viser lys og lydsignal ved fangst.
Bruker 4 x D batterier (medfølger ikke).
Måler 28 x 13 x 12 cm.
Til både innendørs og utendørs bruk.
Lett å tømme.

Lokkemat plasseres inne i den elektriske rottefellen. Plasserfellen på et sted rottene pleier å være. Fellen aktiveres oger klar til fangst. Når rottene berører begge metallplatene samtidig, får de et kraftig elektrik støt. Dette gir umiddelbar død.

Få bort mus og rotter inne i huset

Bruk feller! Det er ingenting som fungerer så godt til å bli kvitt rotter som å bruke rottefelle. Mange tenker på de klassiske fellene når de hører om rottefeller, og det er i stor grad disse som brukes i dag. Men riktignok litt kraftigere versjoner.

Bruk en elektrisk rottefelle! Den er veldig enkel i bruk, den avliver rotten veldig raskt og den er superlett å tømme uten at du må ta på rotten.

Ikke bruk musegift eller rottegift mot mus som er i huset. Du risikerer at musen dør når den er i en vegg eller et annet hulrom, og da vil du en «lukt av død» som vil spre seg i huset. Det er IKKE anbefalt. Vi anbefaler stort sett kun bruk av gift når det er snakk om mus som er utendørs og som er plagsomme i for eksempel en stall eller et hønsehus.

Her er noen tegn på at du har problemer med mus eller rotte

Du hører rare lyder i vegger eller tak

Ingen liker å høre merkelige lyder i hjemmet sitt, spesielt om natten, og spesielt ikke i veggene. Men hvis du har et gnagerproblem, vil du sannsynligvis begynne å høre disse rare lydene. Mus og rotter er aktive om natten, og det er også på natten at det kan være helt stille i et hus. Dermed så kan man høre disse små dyrene når de går og løper av sted mellom reiret sitt og matfatet.

Noen ganger kan man også høre at de gnager.

Gnagemerker

Gnagere er flinke til å.. …gnage. De har tenner som er laget for det, og de gnager seg igjennom hindringer. For eksempel gjennom en pose, gjennom en plastbeholder med god mat på innsiden og slikt.

Hvis du har funnet merkelige hull i poser eller beholdere, eller til og med i vannrør, så er sannsynligheten stor for at du har et gnagerproblem.

Mus og rotter vil tygge gjennom omtrent alt mulig for å finne mat og vann, inkludert rør. De vil også noen ganger tygge gjennom strømledninger i veggene dine, noe som faktisk øker faren for brann.

Når du oppdager gnagermerker så bør du prøve å finne ut om dette er ferske eller gamle merker. Hvis de er ferske så bør du komme i gang med å bli kvitt mus og rotter med det samme.

Det skadedyret som bekymrer folk mest er gnagere. Det vil si mus og rotter. Og det er en god grunn til at folk bekymrer seg over å få slike skadedyr inn i boligen sin: De kan gjøre mye (og kostbar) skade på kort tid, og de kan spre smittsomme sykdommer og plager.

Å se mus og rotter selv

Den sikreste måten å bli sikker i din sak på, er å observere mus eller rotter med dine egne øyne. Det er størt sannsynlighet å se dem tidlig om morgenen, eller sent på kvelden.

Elektrisk rottefelle – Hvordan bruke rottefellen, Skadedyrproffen på YouTube

Finn produktene du trenger:

Annen relevant informasjon

Vinner av trekningen 2. mai

Vinner av trekningen 2. mai

I april 2024 fant vi ut at vi ønsker flere tilbakemeldinger på produktene vi selger, slik at du enklere kan se hvilke produkter som er anbefalt....

les mer
Beste maurmiddel 2024

Beste maurmiddel 2024

Hvilket maurmiddel er det mest effektive for bekjempelse av maur? Det finnes mange produkter med løfter om å være de t beste maurmiddelet. Vi vil...

les mer
Brunskogsnegl

Brunskogsnegl

Brunskogsneglen, også kjent som mordersnegl eller iberiaskogsnegl, er en invasiv art som har forårsaket problemer i Norge siden den først dukket opp...

les mer
0