Bli kvitt rotter og mus

Steg for steg hvordan du kan bli kvitt både rotte og mus

Den mest plagsomme rotten i verden heter Rattus Norvegicus, som da betyr “norsk rotte“. Den er svært tilpassingsdyktig og er også vanskelig å få fanget i feller – hvis du ikke kjenner til de rette metodene. Her hos Skadedyrproffen får du ikke bare kjøpt produkter som brukes av profesjonell skadedyrtekniker, men du får også vite hva du må gjøre for at rottene skal gå i fellene.

Den mest plagsomme musen i Norge kaller vi bare husmus, og den kommer til nesten overalt. 

Her får du vite hvordan du kan bekjempe dine mus– og rotteproblemer enkelt selv.

Velg den guiden du trenger under 👇👇👇

Slik blir du kvitt mus og rottere enklere og rimeligere:

Bli kvitt rotter og mus 1

Bli kvitt mus og rotter INNE

Dette er for deg som har oppdaget mus eller rotter som kryper inne. Her tar vi for oss hva du bør gjøre hvis du ser en mus inne, hvis du har oppdaget muselort eller vet at du har et problem.

Bli kvitt rotter og mus 1

Bli kvitt mus og rotter UTE

Hva gjør du hvis du oppdager mus eller rotter som oppholder seg i garasjen, under verandaen eller ellers veldig nær ditt bygg? Her tar vi for oss hva du bør gjøre i disse tilfellene.

Bli kvitt rotter og mus 1

Stoppe mus fra å komme inn

Den letteste måten å stoppe mus og rotter fra å ødelegge hjemmet ditt på – er å hindre dem fra å komme inn. Her er en guide som viser deg hva du må tenke på, og hva du trenger for å sikre huset ditt.

Bli kvitt rotter og mus 1

Slik ser du om det er mus eller rotte

Hvis du er usikker på hvilket skadedyr du har med å gjøre så kan du sjekke denne guiden. Her viser skadedyrtekniker deg forskjellen på sporene på mus og rotter.

Enkle metoder som gjør jobben

Musefelle/ rottefelle

Mange opplever å ha kjøpt en felle i en eller ann butikk, og opplever at rottene holder seg unna. Slik skal det ikke være. Fellene til Skadedyrproffen er testet mye, og de fungerer godt.

Sørlandet Skadedyrkontroll AS bruker disse fellene ute på profesjonelle jobber hos kunder, og de fungerer godt. 

Når du kjøper en rottefelle fra oss vil vi også gi deg informasjon om hvordan. dusetter den opp slik at rottene ikke unngår den, men slik at rottene vil oppsøke fellen og dermed bli tatt. 

Åte/ lokkemiddel

Det er viktig å bruke et åte som rotter og mus vil ha. Vi kan si det slik at ost ikke er det beste.

Her får du kjøpt åte som fungerer, også over tid. Åte som bruker av profesjonelle skadedyrteknikere og som viser seg gang på gang å fungere godt.

Musebørster/ rottebørster

Det aller beste grepet mot å få problem med rotter og mus er å hindre dem å komme inn i bygget. Derfor tilbyr vi virkelige gode produkter som er lett å montere og som trygger ditt hus og bygg mot rotter og mus.

Steg for steg guide

Alle kan lese raskt om å sette opp feller, men få vet hvordan man setter opp rottefeller og musefeller på de mest effektive måtene.

Hvis du prøver å bli kvitt rotter og mus, så vil du virklig like vår enkle steg-for-steg guide for rotter og mus.

Denne får du med gratis i hver pakkeløsning for mus og rotter. Med den sparer du tid, du får raskere resultater og også raskere et mer skadedyrfritt hus.

Bestill skadedyr pakke her, og du får med alt du trenger inkludert enkle og effektive veiledninger.

0